Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Ringloszilva #93737 üzenetére

    te trollkodtál a facebook méréssel, én a szolgáltatós térképpel hivatalos tájékoztatást hivatkoztam be!
    csináltad ezt már eleget a 4s...stb témában, én próbáltam normálisan leírni, te nem fogadtad el, engem nem érdekelt, de másokat igen, mert moderátori segítséggel állítottak le téged.
    itt sem fogom sokáig erőltetni, mert nem látom értelmét...
    gondolkozz te, mert már most sok olyan helyen elérhető az lte, ahol 3g nem volt, nincs, és egyelőre nem is nagyon lesz, illetve olyan helyen is 4g hasít, ahol edge sem volt, de beidézek még jobb példát, link
    itt erőlködtél; link, hogy jó a 4s, nincs olyan tulajdonság, miben jobb például az 5s, de egy sorral feljebb a válasz, a 4s ott adatkapcsolatot sem létesít, az lte képes telefonok meg 4g hálón hasítanak a neten.
    azt írtad/kérdezted, hogy ha a 3g nem stabil, akkor mit várhatsz a 4g-től, nos, láthatod, hogy konkrétan mit, olyan jó lte lefedettséget, amilyen a 3g nincs, mert nem alapja a 4g-nek, így nem is foglalkoznak már vele a szolgáltatók, hanem 4g/lte hálóra gyúrnak.
    az lte hálón adott jobb akkumulátoros üzemidőt sem ismerted el - mivel is tesztelted? -, pedig mások is leírták, és a hivatalos gyártói leírást is belinkeltem, ahol az apple konkrétan leírja a különbséget; 3g akár 8 óra, lte/wifi akár 10 óra böngészés - nem mindegy az arány.
    részemről ennyi...
    ja, TheMarci annyiban erősített meg téged, hogy sok helyen nincs hálózati kapcsolata, de nem tudni, hogy melyik szolgáltató, illetve milyen telefonnal, mert ha szintén 4s, vagy nem minden hazai lte hálót kezelő sima 5, akkor érthető a dolog, 5c, 5s és attól felfelé már sokkal jobb az országos lte elérés, mert azok minden szükséges frekvenciát kezelnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák