Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringloszilva

    tag

    válasz Tibee86 #96334 üzenetére

    Ezt értem, csak akkor nem kellene úgy előadni a dolgot, hogy "hű mekkora áldás ez az LTE hálózat". Használd egészséggel szép csendben. Olyan eröltetett az egész. Majd akkor lesz számomra extra és értékelhető az LTE, ha olcsóbb lesz mint a jelen előfizetések, több helyen elérhető. De amíg ilyen nyögvenyelősen megy a dolog, addig sokra nem megyünk ezekkel a benyögésekkel, hogy "hű de klafa". Főleg úgy, hogy most voltam fenn a trémobil oldalán és nagy büszkén jelentették be, hogy már 1400 ismétlem, már 1400 településen elérhető. Hurrá. Igazából nem az bánt, hogy a technika fejlődik, meg az, hogy az emberek minden szart megvesznek, mert én sose húztem meg kulccsal senkinek az autóját csak azért mert neki olyanra futja. Az zavar engem, hogy simán hülyének nézik az embert ezzel az LTE szarsággal és a bőrt is lehúzzák az emberről. Ahogyan a Marinénit sem érdekli, az egy utcás faluban, úgy engem Pistabácsit sem érdekel. Használják csak a tinédzserek akik arra izgulnak, hogy hány kb/s-el jön le a Modern Combat 27.
    A másodperces hívásoddal nekem meg villoghatsz, én kb 1,5 havonta töltöm fel a kártyámat 3000 forinttal és olyankor is csak azért, mert havonta 1000 ft ebből a net. Aki fontos, azt elérem mindenféle ingyenes megoldásokon.

    Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!

Új hozzászólás Aktív témák