Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Gave #11032 üzenetére

    Amikor regisztráltam az arányok kicsit másképpen néztek ki. Ami feltűnően jobb volt akkoriban az a jelenlét sikeraránya: ~60%. Ha kérdeztem valamit egy szakmai topikban, általában 3 órán belül, de gyakran 30 percen belül jött válasz ami alapján sikeresen cselekedni lehetett. Ez manapság inkább olyan 20% 1/3.

    ez csak a közösségen múlik. manapság az internet penetráció jóval magasabb már, nem csak a "városi értelmiségi" emberek neteznek, hanem mindenki. ennek megfelelően a színvonal is jobban közelít az átlaghoz, mint mondjuk 5, pláne 10 évvel ezelőtt.

    Mint látható számomra az érték nagy részét a közösség adja, ahogy szerintem a legtöbbeknek. A fórum maga technikailag nem egy élvonalbeli megoldás, de egyszerű, letisztult és főleg megszokott.

    a fórum azt tudja, amiről azt gondoljuk, hogy egy fórumnak tudnia kell. szerintünk ez a lényeg. és ezt a véleményünket nyilván nem a világtól elzártan állapítottuk meg, mert - cáfolva a következő állításod - ha valamit nagyon és főleg egységesen akart a nép, rendre megcsináltuk. a fórum 10+ év alatt lett ilyen, lehetne más is, itt így fejlődött, a közösséggel együtt. van millió más fórum, ahol minden hozzászólás alatt millió opció sorjázik, ikonok tucatjai stb., minket mindig taszított ez a túlburjánzás. más meg lehet, hogy máshogy látja. mivel mi magunk is sokat fórumozunk, ha valami nagyon hiányozna, már meglenne.

    Még egy személyes észrevétel, hogy nem vagytok valami nyitottak a visszajelzésekre, javaslatokra. Inkább úgy fest, hogy ami van az azért jó mert eddig is, ami meg lesz az azért jó mert 'mi jól kitaláltuk'.
    -- Nem sértésnek szánom, csak kb ez szűrődik át.

    ez szűrődik át neked. de ez egy olyan dolog, amit rendre megkapunk, és azt gondolom, hogy akkor is megkapnánk, hogy kétszer ennyire lennénk nyitottak (nem mintha az valami abszolút szám volna). a korrekt, kulturált párbeszédtől sosem zárkóztunk el, a hisztiző, anyázó észosztástól meg mindig. nem gondolom, hogy ne figyelnénk oda a visszajelzésekre, próbálj meg egy tetszőleges másik, ekkora méretű fórumon beszélgetni a moderátorokkal, számonkérni, reklamálni, javasolni, párbeszédet folytatni. semmi extra dolgot nem írok, csak ezt, próbálj meg kommunikálni, és nézd meg, hogy mennyit számít a véleményed. azt gondolom, hogy azért nem olyan sötét itt a helyzet, mint azt páran lefestik. ;)

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák