Új hozzászólás Aktív témák

  • sultansmith

    senior tag

    válasz BRIKLY #13017 üzenetére

    Hát ez igazából még sok mindent jelenthet, lehet csak rossz passzban volt, az enyém is hasonló volt, csak közben magyarázott:

    - negyed órát töltöttünk a rutinpályán, mikor közölte, hogy irány a forgalom, ott lesz a vizsga, arra kell felkészülni, haladni fogunk.

    - az elején a legkisebb hibánál is belenyúlt, fékezett, elmondta, hogy mire figyeljek, már most az elején, hogy később, a vizsgán, már biztosan tudjam, hogy mit csináljak ha valami történik. Nem kiabált, de határozott volt.

    - az elején nálam is sokat pihentetett, mert tudta, hogy megerőltető a vezetés+folyamatos figyelem. Aztán telt múlt az idő, és egyre kevesebbet hagyott pihenni, egyre kevesebbet álltunk meg pékségnél, meg mit tudom én... :D volt, hogy megkérdezte, hogy most végig tudjuk-e nyomni, vagy tartsunk-e pihenőt.

    - nálam is kb 1 hét múlva voltak az időpontok, ahogy közeledett a vizsga, úgy sűrűsödtek. Azt is elmondta, hogy nála csak akkor veszünk pótórát, ha nagyon muszáj, sőt, ha úgy látja, mehetünk hamarabb is. Az órák aláírásával ne törődjek, az csak papír. Emlékeim szerint 26 órával mentem el vizsgázni, de vannak olyanok, akik 20-al, sőt, akinek sürgős volt, 10 (!) óra után kikérte a vizsgát neki (vmiért sürgős volt a jogsi). De ragaszkodott, hogy sikeres vizsga után, még vezessen nála pár órát a tanonc.

    Én is Szolnokon tanultam, igaz, én az Indexnél, és egy ajánlott tanárnál, akivel volt közös pont, ugyanis ő is zenész.

    Babakék is never ever motherfuckin' DIE!

Új hozzászólás Aktív témák