Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz nyunyu #357 üzenetére

    Irodai Saeco-t javító emberek azt mondták, hogy ma már nem olyan tartósak az új gépeik, mint régen voltak. De ez irodai szinten értendő, ha legközelebb jönnek :DDD , megkérdem, mit szólnak a házi használatúakhoz.

    Egyébként én egy kapszulás Nespressót tervezek venni, az is 60k körül van, és nekem kifejezetten ízlett a kávé belőle, a kapszulában őrölt és vákuummal lezárt valódi kávé van. A párnás kávék viszont borzalmasak, és ez a hangya alakú Dolce Gusto sem valami jó. Kapszulás Lavazza van az irodában, azt meg kellett szokni, de tkp nem olyan rossz.

    Persze tény, hogy ezek nem egy kategória a valódi kávéfőzőkkel, de mivel emberem nem iszik kávét, egymagamra rég elmenne az aromája a valódi őrlős kávénak, mire elhasználnám...

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

  • Bandus99

    őstag

    válasz nyunyu #357 üzenetére

    A ket gepet azert nehez osszehasonlitani, mert Saeco eseteben benne van a daralo fukcio is amit Gaggia eseteben kulon kell venned.
    A daralo kb 35 tol indul ha elektromos vagy kezi tekeros is jo lehet azt nem tudom mennyi talan 8 korul.
    Amugy minosegben felhasznalt anyagokban nem lehet egy lapon emliteni a kettot.

    Igazabol ha ennyire bele akarsz maszni a dolgokba irany a kavekorzo ott nagyon sok okossagot lehet olvasni, en is onnan tanulok, raadasul hasznalt gepeket is arulnak egy classic 45e korul megkaphato es az otthoni hasznalatra sztem minden igenyt kielegit.

    Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

Új hozzászólás Aktív témák