Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karthmann

    csendes tag

    válasz Ábi #47548 üzenetére

    Az én hottopom hét beállított profillal rendelkezik, a profilok többségéről diagramot készítettem és legnagyobb meglepetésemre szinte mint egyforma. Az eltérések leginkább a záró hőmérsékletben vannak, a ventilátorral játszik de ez a hőfokot nem befolyásolja annyira hogy a diagramon igazán látható eredménye legyen, picit belelassít a pörkölés folyamatába. A pörkölési idők 18 perc környékén záródnak, a felfűtéstől számolva, ami kicsit hosszú viszont soha nem érzem hogy várnom kéne 2-3 napot a szellőzéssel, a sidamonál meg columbiánál főleg a mosottnál szokott kicsit szénsavas lenni, az említett guatemalát rögtön öntöm a darálóba nekem akkor ízlik a legjobban. Amit nem szeretek, hogy nagyon gyorsan elmúlnak, ami nem fogy el egy hét alatt azt öntöm a munkahelyi automatába, bár könnyen lehet hogy csak én lettem finnyásabb és semmi baj nincs velük.

    Amit eddig sosem mértem, az pörkölés közben a babok hőmérséklete, ezt szondázta már valaki?

    [ Szerkesztve ]

    Happy wife happy life

Új hozzászólás Aktív témák