Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fishi

    tag

    válasz And06 #51102 üzenetére

    Most nagyon megleptél, morfondíroztam a PID-elésen, de akkor át kell értékeljem, nem gondoltam volna, hogy nem elég a nirvánához... :)

    bajnokpityu (#51154):
    Én a Zwack lepárlóban jártam, ahol ugyanezt mondták (noha konkrétan a pálinkára), és meg is indokolták: azért nem jó hűteni (mindegy, hogy jéggel, vagy máshogy), mert visszaszorulnak az ízek és illatok, olyan semmilyen lesz az ital.
    Ha valami vacak, műanyag palackban tárolt házipáleszt / olcsó, karcos whiskyt iszol, akkor ez lehet előny is, de ha nincs kellemetlen íz, amit vissza kellene szorítani, akkor csak magaddal tolsz ki, ha behűtöd.
    Szóval ezek szerint nem csak a hígulás miatt, de amiatt meg persze pláne rossz ötlet a jegelés.

    Dare2Live (DVD lemezekről): ''elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?'' - perempe: ''Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik...''

Új hozzászólás Aktív témák