Új hozzászólás Aktív témák

  • WunderKinder

    tag

    válasz faragojof #27983 üzenetére

    Alapjában véve nem a deviza hitel miatt írtam. Hanem azok miatt akik orrba-szájba vették fel, messze a valós lehetőségeiken felül. De te is beláthatod, hogy csípi az emberek szemét mikor a hőn szeretett vezéreink csilliókból építenek házakat. Gyík jól írja, nővéreméknek is van devizahitele ők havi 30 ezerről indultak most bőven 70 felett jár a törlesztőjük. (1,5 szobás lakás, 2 kisgyerek, 1 ötszámjegyű fizetés az se egyszerű) De forint alapon már akkor 60-ról indult volna.
    Tudom szerencsés vagyok, mert megtehettem hogy eddig nem vettem fel hitelt. Most a lakás vásárláshoz már kellett.
    De 7 éve csupasz seggel költöztünk ide Kalocsáról, mert ott totál nem volt munka meg pénz. Évekig nem volt autóm, aztán meg egy szakadt kistehert vettem. Most is 25 éves kocsink van. Lehúztunk több mint 6 évet a keltetőben, csodaluxus körülmények között. A tengert meg életemben nem láttam, a szüleimmel együtt nyaralni is 28 évesen voltam először.
    Közben meg azt láttam, hogy körülöttem pár éves autókkal rohangáltak, vették a házat/lakást, meg nyaralni mászkáltak azok akiknek most nyomatják a támogatásokat. Úgyhogy úgy érzem, hogy igenis lehetek öntudatos és mondhatom hogy egyék meg amit főztek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák