Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz DeltaPower #8332 üzenetére

    Felment volna az ára? Örülnék neki, tele van a fiók:D Amúgy garisak, 1-2 évig még biztosan, gondolom azok amik tőlem vannak.

    alázógyík OKK :R

    guglitranszlét'

    Nem baj ez SSD
    Előnyök: Nem kérdések a telepítés során, úgy működik, mint a karikacsapás, a teljesítmény-index 7,7 ugrott, nem hallok semmit, tettem asztali mintegy 2 fonttal könnyebb, de nem utolsó sorban az ár majdnem jobb, mint azt illeti, hogy óta csökkent, vettem az enyém, úgyhogy most még jobb áron, ne habozzon, ha szeretnének vásárolni 1 SDD megéri.

    Hátrányok: nincs

    Más gondolatok: enyhe túlhajtott, az Intel LGA-775 Quad CPU, alkalmazások és játékok csak repülni, nem okozója, vagy akadozik, csak tiszta, gyors cselekvés, csak kisebb hangolás Windows 7. Lót fáradozását kap igazi tuning mélyen az operációs rendszer környezetben, amely a finom, de csak pár kattintás, akkor nagyon jó eredményeket elérni. Feltelepítettem az összes alkalmazásokat és játékokat az SSD, 128 GB-os IMO elég tárhely a jó app és játékgyűjtemény, azt használja az asztalra mindent, és még mindig több mint a fele a kapacitás maradt,

    M_o_g_y_i: Nem, abba pata-ultrabay megy nem sata:) Gyárilag panasonic rw van benne, 5 évesen köszöni jól van. Az x200-hoz vennék valamit, abban nincs optika, de kaptam ajcsiba' egy sata optika-usb kábelt, havonta 1-2x használok optikát, akkor jól jönne ha lenne valami.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák