Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz Teasüti #40636 üzenetére

    Miért nem keresgélsz tovább? 50e forintot szerintem jobban is el lehet költeni bringára, oké, hogy hidraulikus fék van rajta de az is csak fél, a többi alkatrésze viszont vagy nagyon régi vagy inkább csak valami alapabb.

    Vaterán elég sokáig figyeltem a bringákat és 50 körül már lehet kapni olyat is amihez nyúlni sem kell bár azok igaz vagy mechanikus fékesek vagy V fékesek ellenben ez a jelenlegi formájában még nem használható. Egyébként képeken minden csavar rozsdásnak tűnik, a stucninál még az alátét is körbe rozsdás, a hajtása sem épp fiatal darab még ha egy oda nem passzoló sor is van rajta ami újabb mint a többi része ellenben ahhoz megint csak nem jó a váltó sem.

    Én már építettem is bringát darabokból, meglévő alkatrészekből is raktam össze, újjítottam is de a legjobb: kicsivel adj érte többet és vegyél olyat amire nem kell költeni jó darabig.

    Egyébként tél van, gondolom úgyis tavaszra kellene majd a bringa, így még időd is van. Vaterán jókat lehet licittel is kifogni csak folyamatosan keresgélni kell, még a bikemag aprója is jó sokak szerint.

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Aktív témák