-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Érdekes írás volt. Akkor ahogy értelmezem ilyen "sütési" módnál nem csinálunk nedves pácolást, csak "RUB" "barnacukros" szárazpácot viszünk fel a húsra, gondolom bedörzsöléssel. És egy gyorsabb az átlagosnál magasabb hőfokon sütjük, így kapjuk meg a kérges kűlső réteget és a belső vöröses szint kicsit angolosan.
[ Szerkesztve ]
-
Precorus
tag
Akkor nekem valami hasonlót sikerült összehoznom kövön.
A hús ropogós, feketés kérget kapott helyenként, messziről égettnek tűnt, de köze nem volt az égett, szenes ízhez.Ellenben finom füstös, fűszeres íze volt, kívűl vékony ropogós réteg, belül pedig finom(nem-kiszáradt), omlós volt.Anya néha vesz ilyen kocka, előkészített mini-grillező cuccot. Volt otthon LIDL-ös előre pácolt hús is.
Mind a kettő borzalmas. Annak a grillezőnek nem volt jó füstje(éreztem a húson is hogy nem finom a füstös íze), az előre pácolt hús meg...... szemétre való kb. Túlfűszerezett, húsból semmi nem érződött. Tippre a rossz minőségű húsokat rakják valami jó erős pácba, hogy az idiótája megvegyeKönyvtár == Old-school Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bestway medence vizforgatóval akciós áron
- Két kazános Jura Impressa 801 automata kávéfőző Cappuccino fejjel
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt
- profi traffipax és lézer detektor + blokkoló Kiyo Ultimate AP4 GPS komplett rendszer
- Centro Energy 410W Full Black Prémium napelem panelek