Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz Csabee. #13192 üzenetére

    köszi.

    megvolt :)
    3-tól voltam olyan negyed nyolcig. Elég szeles idö volt. A ponty várós boton 3 kukorica volt, semmi mozdítás. A másikon csonti, ott jött 3 keszeg meg 1 kárász. emellett 3-4 pingyuri ponty (12-15 centisek). Aztán 6:45 körül nem is volt olyan nagy a húzás, bár nem annyira emlékszem már, hirtelen történt. Azt hittem, hogy na már megint elakadt.. erre figyelem, kb 1 órától (irány) hirtelen 11 órához ment a zsinór és ment tovább balra Úgy megindult, mint az állat. Azt hittem bemegy balra a nádasba, de sikerült elhozni onnan. Küzdöttünk egy 10 de inkább 15 percet. Nem is láttam, hogy mi lehet az és fura volt, mert olyan egyformán, egyforma erövel és nem is gyorsan ment, nem rángatta a botot sem. Na aztán sikerült megszákolni.

    5,8kg, 77cm-es nyurga ponty. elég durva volt :) :) és végre valami dolgoztatta a botot is :)

    kép:

    [link]
    kishalak: [link]

    Utána el is jöttem, mert fárasztás közben beléptem a vízbe véletlenül, amikor nagyon jobbra kellet mennem, amikor elindult balra.
    csontira jött :Y , nem volt nagy a horog sem, söt ehhez képes eleg kicsi. A többi keszeg, kishal is ugyanerre a horogra jött. Tímár mix piros ponty volt az etetö 15g-os feeder kosárban. Elfogyott kb 30 dkg :)

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák