Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz oxox #31895 üzenetére

    Kompozit botot nem vennék. Azok felett eljárt az idő.

    Szóval botból a Devil cast és a G-force is felejtős.

    Pergetőhöz:
    Ennyiért a Venerate jó lehet. Ha hasonló karakterű a cast bot, mint a sima, akkor kicsit lágy botok, de wobblerezni jó lehet. A csali méret miatt (meg a black maxos tapasztalataim miatt) lehet, hogy valami kisebb dobósúlyú jobb lenne. 15 g körüli csalik már azért sokszor elég nagyok klasszikus csalikból, ami nem mindog jó.
    Jah ami még bot: casting botokból a 2,00 méter környékit mondják ideálisnak, a 240-es már elég hosszú, ritka is, szóval 7' (210 cm) alattit nézz mindenképp.
    Az orsó elkezdeni szerintem jó, a Black max-al is tudok dobni én is, a dob mindkét oldalán csapágy van már annak is. Nem nézik sokra az alap Abu-kat, de nem biztos, hogy egyből Ambassadort, meg Daiwa Tatulát kell venni elsőre. Halat fogni ezekkel is lehet.

    Feederhez:
    270-es bot szerintem kis helyekre, kis folyókra való. 360-as kell azért nagyobb vízre. És mondták itt az Eurostar Master Class Feedert is, meg a Spro By Döme botok is sokkal érdemesebbnek tűnnek, mint ez az Okuma :)

    Amúgy Okuma megítélése is vegyes, a Longbow-ból fater sokat nyúz bojlison is, feederen is. Nekem van egy Ceymarom, én is meg vagyok vele elégedve, szerintem vállalható cuccok, valaki nagyon nem szereti őket :)

    [ Szerkesztve ]

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák