Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Helló sporttársak!
    A szakadó eső miatt a kazánházban nekiálltam karbantartani. A 3 évnél idősebb orsóimat szétszedtem. Kezdek belejönni, mindent össze is raktam, már nem okoz gondot a széthulló nyeletőfék kapcsoló sem. Lezsíroztam az orsók belsejét, a filckorongokat a fékben, és a zsinórvezető görgőket is szétszedtem.
    2 db Nevis Freeway, 2 db Silstar Tierra feeder, 1 db Silstar Tierra FS, 1 db Lineaffe hypercarp, és egy Nevis Pantera került szétszedésre. Ja és egy Nevis Snatch 35. Szóval kis értékű orsók. :)
    A Panthera görgője kiesett megbontásnál, nem tudom hogyan volt összerakva, akárhogy rakom vagy nem forog, vagy nehézkesen. Nincs valakinek ilyen típusú orsója, vagy nem emlékezik rá hogyan van összerakva? Sajnos Panterám csak egy van, nem tudom megnézni másikban.
    Nem sok alkatrészből áll,lefotóztam, a jobbra lévő átlátszó alátét nem biztos hogy ide való, a szerszámok elpakolásakor találtam, akármelyik orsóból kimaradhatott. A mérete miatt viszont zsinórvezetőben lehetett.
    Ez a fekete gumis alátét emlékeim szerint a csavar felől volt, de akárhogy rakom, nem az igazi....
    Tud valaki segíteni? :R Igen, tudom hogy ne szedje szét a hülye, ha nem tudja összerakni, de szeretném saját magam karbantartani az orsóimat, és már fél óra alatt szétszedem-zsírzom összarakom, és az olcsó orsóimon szeretném megszerezni a rutint. :)

Új hozzászólás Aktív témák