Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz hermanyi #52691 üzenetére

    Miért jó ez a konkrét kaja így ezt max találgatni tudom. Mert a választ csak a halak tudnák elmondani. :)

    Viszont működik. A leghidegebb vízben is működik . Folyó és állóvízen is. Milyen példát mondjak, Sokszor fogtam vele úgy a dévért nyáron, állóvízen, hogy két bottal nem tudtam fenekezni annyi kapás volt. :) Nem lehetett horgászni a kapástól állandóan dobni és csalizni kellett.

    Pontyra , tavasz, sekély víz, tele hallal, de nem evett igazán panaszkodtak akik ott ültek. Láttam tele van hallal a pálya, leültem kb 2 óra alatt 3 -4 ponty. Úgy, volt olyan kapás nem volt bent 5 percig és szinte úgy nézett ki a kosárban a dara ahogy bedobtam 2 morzsa esetleg leoldódott róla. A szomszéd kosara már 5 méterre csobbant a végén az enyémtől. :) Kapása se volt amíg ott voltam. Az is lehet az illető egy pancser volt ezt nem tudom , hogy horgászott de annyi hal volt ott csoda nem látszott ki a vízből a hátuk.

    Dunán keszeget nem mondom mert azt mivel nem fogsz harcsázó cuccal is fogok keszeget a Dunán ha muszáj. De pontyra , nagy trapézólom (sodrásban megálljon ) fölé etetőkosár úgy megtömve alsó lendítéssel tudod bedobni kemény bottal is . :) Mennyi pontyot fogtam már vele az elmúlt 30 évben , mennyi megtépett még 35-40-es zsinórral is

    Sőt csaliként is működik akkor igazán masszívra kell készíteni és egy kis gombóccal befedni a horgot. Málégombóc mint csali talán idősebb horgászok még hallottak róla a sok pellet és egyéb mellett. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák