Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz vendingo #56398 üzenetére

    ICS Maggotra +1! Mondjuk én egyet eltörtem, nem tudom hogyan, de a kis "ajtó" már nem zár, lehet én voltam csak béna, de érdemes rá figyelni. Amúgy pont itt van az ideje, 15 fok körüli a vízhő, zabálják a halak a csontit. :)
    A klasszik csontis kosaruk is nagyon jó, ezt sűrűbben használom.

    Föld-ragasztás-vizezés témában: jó ideje én is otthon keverek, semmi hatását nem vettem észre, hogy csapvízzel keverem vagy "helyivel". Persze egy extrém klóros vízen már elgondolkoznék, de akkor meg vesz az ember egy üveg ásványvizet és meg van oldva.
    A korábban felsoroltakon kívül ami még jól tud ragasztani, az a darált/turmixolt csemege. Csínján kell bánni vele, mert baromira meg tudja fogni a kaját, ellenben jól felhőz és a sok kis kukorica-darabka ott tartja a halakat. Lehet trükközni vele, hogy mondjuk tisztán ebbe a pépbe kis etető-ragasztót belekeverve gombócolható formát kapjon az ember, ebbe mehet csemege, pellet stb., gyorsan bont és sok "anyag" lesz benne.
    A Dunára sok föld kell, ezt kellene még kitalálnom honnan szerezzek be, otthon vidéken biztos találnék, csak annyit meg nem tudok tárolni itt Pesten, amennyit elhorgásznék. :D Azért 1000 forintokért földet venni boltban kicsit (sem) vicces, majd megkérdem sógort ő honnan túrja. :))

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák