Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz sasa311 #72288 üzenetére

    Az hogy a süci drága, legyen a tulaj dolga. :D Amúgy nem való abba a vízbe, egyszerűen a jellege miatt, inkább csukás-harcsás a terep, de ez legyen az ő dolguk.
    Amúgy megfizettetik a pecásokkal, mert a halas jegy írd és mond 6500 forint, és ebbe kemény 4 kiló ponty + 1 kiló kárász fér. Ehhez képest a 4 órás sportjegy 1500-ért első osztályú, én más jegyet nem is veszek. (Nem igaz, párszor pergettem, de mindig csak téli időszakban, hétköznap = legtöbbször egyedül voltam az egész vízen.)
    Az hogy a horgászok nem férnek el/meg egymás mellett, inkább kultúra kérdése, mintsem a módszereké...
    A pisztráng meg csak egy kis reklám nekik, 4500-ért két darabot hozhatsz el.
    Én azt mondom tök jó hogy van benne harcsa is, az se baj ha a pontyot eszi, nyugi, nem a makkegészséges példányokat fogja. Meg amúgyis van benne keszeg, kárász dögivel, az előrébb van az étlapon. Változatosabb a fauna, hidd el nem rossz ez, ha megvan az egyensúly.
    Van vízforgatójuk, használjál is szerencsére amikor kell. A helyekhez van biztosítva halbölcső, persze egyik-másik olyan amilyen, de jobb mint a semmi.
    Szerintem az ötlet jó, sok "kocka tulaj" példát vehetne róluk, persze vannak dolgok amiket lehetne másképp is, majd kiforrja magát... ...vagy nem persze. Meglátjuk.

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák