Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Nerazim #82494 üzenetére

    Most sajna nincsenek nálam, de amúgy semmi nagy dolog. Walter Carbon Match* úszókat használok alapjáraton, ezekhez jár 5-6 centis csőantenna, na elsősorban ezeket (meg a barkácskészlet megfelelő darabjait) szoktam karbonszárra rögzíteni, így gyakorlatilag duplájára növelem az antenna méretét a gyárihoz képest. Ja meg körömlakkal áthúzom feketére (általában filccel oldják meg, de nekem az nem jött be, ráadásul a lakk légmentesen zár a beázás ellen). De majd csinálok róluk képeket!
    *váltanom kellene már, mert mocskosul elszállt az ára, és azért akadnak hibái. Illetve nekem kettő van ami kellemetlen, egyrészt az adapter, amibe az antenna karbon szárát kell beleszorítani, az jellemzően előbb-utóbb kicsúszik a karboncső végéből. Másrészt meg a karbonszál végén lévő gumidarabka, amit az előző adapterbe kell szorítani, le szokott jönni a karbonszárról. Na én ezeket jellemzően már nullkilométeresen beragasztom pillanatragasztóval. Viszont vannak a piacon más úszók is, a Cralusso Bream például sokat dicsért darab, csak nehezen engedem el a bevált dolgokat még a hibák ellenére sem. De lehet idén megejtem a cserét, csak hát teljes szortimentet cserélni, ráadásul 2-3 darab van súlyonként, vagy 50ezer csak úszókra, át kell gondolni... :DDD

    ---

    Más: valaki ismeri ezt a botot? Mikado Katsudo Slim Feeder Long Distance 390cm 120g
    Találkoztam vele boltban, és hát elég faca darabnak tűnik. A 120 gramm dobósúly egészen fura, írd és mondd kb. 1 centi a blankja az orsótartó felett. :Y Brutál vékony, kecses, és nagyon könnyű pálca, kemény 210 gramm. 60-80 méter körüli, feletti methodra és hosszú előkére kellene egy bot, meg finomabb folyóvízi pecára 50-70 grammos kosarakhoz, aztán megakadt rajta a szemem.

    ---

    Mégmásabb: tudja valaki, hogy a Delphin bojlis botjait ki gyártja?

    ---
    szerk.: hermanyi, lehet tudni milyen kaja? :)

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák