Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz mdav88 #82855 üzenetére

    Pellet feedert (amikor egyáltalán nincs súly a zsinóron) asszem itt nem próbáltam, de nem is igazán van hozzá vízmélység. Ellenben feederrel (bomb) vagy úszóval (match, rakó, akár spicc is) működik az, ha pár szemenként folyamatosan lövöd a kaját. Hideg vízben 4-es, melegben 6, 8-as Aqua, csali meg lent a fenéken. Csemegével is működik, akkor még a tok sem zavar. Csontival szintén, főleg hideg vízben, illetve melegben keszegfélékre, de ilyenkor is simán beáll a potyogó nyüvekre a potyka, aztán jön a meglepi, amikor a keszeg-kárász helyett bajszos veszi fel a csontot... :)
    Amúgy ha meg nagyobb pont, amur a cél, akkor ugyanez a technika bojlival is működik, én nem művelem, de egyszer mellettem egy srác látványosan jól csinálta, szószerint 6-8 méterre dobált pár szem egész meg fél bojlit, meg menet közben néha frissített, és szépen húzta a nagytestű halakat.
    Ja igen, nem kell messzire horgászni, főleg a 2-3, meg 19-es helyek környékén van törés láb alatt, bőven elég oda, de 10 méternél messzebb sisem horgásztam ilyen pellett/kuki/csonti lövős módszerrel. Csak csendben kell lenni, érdemes hétköznap menni, akkor még vállalható a dolog.

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák