Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz sasa311 #87835 üzenetére

    Sokat süllőztem már partról is tapogató cuccal meg lehet vele ismerni a vizet. Mikor még nem volt csónakom csak partról lehetett. Ahol a csónakomat tartom ott kb úgy néz ki a kemény részekre beállás , megnézem a megjegyzett támpontokat a parton és leeresztem a fentőt és koppan. :) Ha nem koppan akkor ráemelek 10-20 centit motorral legkisebb fokozatban megyek pár méteren belül koppan. Ezek a medertörések hosszan mennek és partról ha ólommal átdobod könnyen rátalálsz .

    Dunán meg a víznek az áramlása sok mindent elárul . Mikor a visszaforgóba bedobod az 50 grammos trapézólmot fenekezőn és csak süllyed és süllyed és na mikor ér már le na végre akkor tudom sikerült betalálni a 15-20 méteres részre. :) stb.

    Nekem nem jutna eszembe partról dobálni egy 100-es értékű műszert, hogy radarozzak ott. Lehet csak azért mert nem is próbáltam ilyet. De inkább vennék valami horgászfelszerelést 100-ért mint egy ilyen radart. Milliós értékeknél meg inkább egy alumínium ladikot a Dunára és még lehet a motor is kijönne belőle mint egy radart. Valahogy nem tartom egy fontos dolognak ezt a radarozást. Az élmény is más lehet vele mint "tisztán" "dopping" nélkül. :) + állandóan a képernyőt bámulni nem azért megyek a vízre ott is ilyen kütyükkel szórakozzak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák