Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz sasa311 #89821 üzenetére

    Egynek elment végignéztem tegnap . Voltak benne meredek dolgok. :) Konkrétan mikor a kesztyűjébe beleakadt a horog ekkora harcsánál az életveszélyes volt.

    Profi harcsázótól én is messze vagyok csak harcsázgatás amit csinálok.

    Nincs értelme vsz 40-es fonottal nyomni ilyen kemény cuccon mert annak egyetlen előnye lenne ha nagyon messze kell húzni és elfogy az orsóról a vastagabb zsinór . Tudok olyan helyet mutatni neked ahol 15 kilós harcsát ha 40-essel kiveszed akkor mázli is benne volt. Nem biztos minden 2. kijönne onnan 70 kilósból pedig még a 100-assal se sok. :) 15-ös is nagyon kemény fárasztás lehet ha közelre és akadós helyen és van vízmélység is. Az első másodpercek meg tudod e emelni vagy megindul . Szakítózás sokszáz méterre az megint egy másik műfaj. Vannak sokkal érdekesebb pecák rá vsz mint ez , de eredményes az kétségtelen a módszer. Több a rontott kapás vele mert ha nem akasztja meg magát rendesen akkor mire a bothoz ér már lehet lefordul. Ha horgászni megyek én a bot mellett várom a kapást nem aludni megyek a vízpartra. Maga a kapás az élmény fele legalább merül az úszó vagy felvágódik a kapásjelző stb és fogalmad nincs mekkora hal , alszom és csipog az elektromos kütyü ez nem az én műfajom. Ezen a vízen szerintem ha a botvégről a stégről lelógatták volna a vízfelszínre a csalihalat úgy is fogtak volna szépen.

    Gerebenfogba akadás nem mindig fog megakadni ott de nagyobb eséllyel ha rögtön kapásnál bevágsz mint a szakítós módszernél. Pici horog az csak horogkombinációban vagy puhatestűvel csalizva ha nagyon kevés a csalid vagy spórolsz vele vagy hasonlók. Mikor csontba akad akkor tudja kihajtani még a nagyon bivaly horgokat is ha csak a hegye akad meg. Wobblereknél meg ahol azért finomabb horgok vannak és ráadásul 3 ágú ott aztán sok minden előfordulhat. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák