Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackmMmDog

    aktív tag

    válasz horcsog #53772 üzenetére

    (#53770)híresen jó kaják, magyarok közül a hd-nak van ami most is megállja helyét (pelletes fekete,vad ponty stb.),Sw kaják is megfognak állni 20 év múlva is.

    Valljuk be 20 éve nem volt ennyi gyártó ,de 5 éve sem.Emiatt is kell ennyit kitolni hogy ne feledjék el.Katus mix emiatt kezd eltűnni,pedig nagyon jó kaják.(de inkább az úszós sport társakat szólította meg )

    (#53772)Ha megnézzük hogy a halgazdaságok mivel etetik a halakat,akkor a tritikálé ,és a egyre gyakrabban a halibutpellet(mind a kettő kis mérettű). Kukoricát főzés vagy roppantás nélkül nem tudják megemészteni(drágák + macerás is).Édes íze van a kukoricának ha megkedveli a hal akkor előszeretettel fogyasztja.

    Egy szónak is egy a vége hígtrágyát nekik ;] , segíti a vízi bolhák ,férgek stb. elszaporodását.Ennek segítségével lehet a legjobb halhús minőséget elérni ,de ez a legdrágább folyamat.

    Bocs kicsit elkanyarogtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák