Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz Soká #20187 üzenetére

    Úgy látom, hogy hál'istennek nincs fémallergiás a közeli ismerőseid között. De ha nem lenne ilyen szerencséd, akkor egy percet sem pazarolnál a drága idődből, hogy az "ötvözet" tokokat védd.
    Barátnőm fémallergiás, és nem a marketing beszélt rá a rozsdamentes acélra, hanem az apró kiütések, bőrpír, amit az "ötvözet" tokok okoztak. Lehet, hogy gyengébb minőségűek voltak, lehet, hogy van belőlük jobb minőségű is, amitől semmi baja nem lenne, de ezt ugye nem tudhatjuk előre, engem meg pont nem érdekel, inkább mindet elkerülöm. (Még szerencse, hogy a Michael Kors-ok acélból vannak. ;] )
    Saját esetemben pedig a tartósság miatt kerülöm. Elhiszem, hogy vannak 20-30 éves óráitok, amik kopásmentesek, de erősen kétlem, hogy a mai "ötvözet" tokok is bírnak ennyit.
    Egyébként meg az egész órától jobb minőség várható el: ha a toknál áldoz a gyártó az acélra, akkor valószínűleg a szerkezet sem a leggagyibb. Persze, az árát is megkérik, de 20-30$-t nyugodtan áldozhat bárki órára. Ha nem, akkor inkább gyűjtsön kicsit.
    Nem mondom, hogy senki se vegyen "ötvözet" tokos órát, csak én nem ajánlom senkinek. Ha valakinek az megfelel, nem zavarja, nem allergiás rá, nem hosszútávra tervez vele, akkor nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák