Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz DeFranco #4671 üzenetére

    "18 éves lesz pár nap múlva"

    Szerintem a Casio az itt ontopik, jobban, mint a másik, svájci órás topikban. Ott inkább csak megtűrt olcsóság, főleg a digitális. Pedig ha tudnák.. Lassan már tényleg írok egy dicshimnuszt a márkának, mert döbbenet, hogy mennyivel többet tudnak az ígértnél, és az áraik sincsenek elszállva.

    Egyik nap néztem épp egy tesztet – amennyiben hinni lehet neki –, ahol egy 200 méterig vízálló G-Shockot engednek le. Már 200 méteren is olyan nyomás lehet, amit el se tudok képzelni. Na szóval ezt az órát 1000 (EZER!) méternél mélyebbre engedték le! Érted, nem 220 -, nem 250 méter, hanem több, mint 1000 méterre! Nem hogy az üveg nem roppant atomjaira, de a tömítések se eresztettek.
    Szóval ezek után, aki le kínai gagyizza a márkát, annak f@szkorbács.

    De nem csak ez, a többi is. Köztük az, amire fel szeretném hívni a figyelmed, ha eddig elkerülte volna: valamelyik 5600-os G-Shock. (Mondjuk a legegyszerűbb, sallangoktól mentes, 15 ezer Ebayen.) Szerintem karakteresek, amolyan Bear Grylls + favágó, és jól is néznek ki. Nem is olyan nagyok, mint a milliméterekből gondolná az ember, és azok is gyakorlatilag elpusztíthatatlanok: HÁT EZ MI?
    Már persze ha a vallásod engedi a digitálisat. :)

    [ Szerkesztve ]

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák