Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    Ma jött meg ez a Skmei 1203 karóra. Tulajdonképpen a második Skmei típusú órám, az első egy amolyan "elegáns" kivitelű volt, azt természetesen más helyekre hordom, hetente olyan egyszer kb. Ezt direkt azért vettem, mert több helyen is dicsérték/dicsértétek magát a márkát, ráadásul az elsővel nekem is nagyon kellemes tapasztalataim voltak/vannak.

    Nos, erről annyit tudok elmondani, hogy nekem eléggé "robosztusnak" tűnik, jó nagy számlappal. Öreganyám elég vaksi, neki ez tökéletes lenne, akkorák rajta a karakterek, bár biztosan kiröhögném, ha ilyennel a kezén meglátnám. A világítás nekem lenyűgöző, Timexeken, Casiokon láttam ilyesmit, bár már minden órán lassan ez az EL-light lesz. Én nagyon szeretem. Szerintem a másodperc "karika" feletti mozgó "ciráda" felesleges, de meg lehet szokni, nem zavaró. Csak felesleges. A hátulján Skmei felirat, plusz egy kicsi, hologramos matrica, ami a kezemen maradt, úgyhogy gondolom, ezt le kell szedni! :D Beállítgatni pofonegyszerű, pont az olyan hülyéknek való, mint én, a Garminommal először csak ismerkedtem, tök kínai volt... Mondjuk tök más kategória, de ennek beállítása ébresztővel együtt kb. 25 másodperc volt! :D Mondom, nekem való. Este kipróbálom, mennyire szeret fürdeni, majd óvatosba kicsit nyomogatom víz alatt a világítás gombot, működik-e úgy is, bírja-e?! Ébresztője dupla csipogás...

    Jött még EZ, de annyira nőies ezzel a szíjjal, hogy lehet odaadom a nejemnek, hátha akkor nem veszi észre, hogy folyamat jönnek az órák nekem, el lesz foglalva a sajátjával.. .:) Egyébként nagyon-nagyon szép, főleg a számlap és az üveg illik egymáshoz.

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák