Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    Sziasztok!

    Már két estét eltöltöttem itt a fórumolvasással és böngészéssel, de feladtam és bedobom a kérdést.

    Jelenleg van egy nagyon-nagyon imádott Kindle 4 (nem érintős, D01100). Imádom a méretét, súlyát, azt, hogy elfér tenyérben és kényelmesen tudok lapozni a gombokkal.
    Anno gondoltam, hogy nyelvtanulási céllal veszek egy érintős változatot, hogy könnyebben tudjak szótárazni. Egy Kindle (7th gen, WP630W) készüléket vettem. Bár szinte ugyanolyan magas, de a formája miatt sokkal nagyobbnak érzem kézben. Szép és jó, de lehet öregszem már, mert a gombokat annyira megszoktam.

    Mivel költöztünk, mégtöbbet olvasunk, egy háttérvilágításosra befizetnénk. De olvasva, hogy itt sokaknak van Oasis, így az lenne a kérdésem, hogy a kettő közül ki melyiket ajánlaná? Délutáni, esti olvasások és nagyon ritkán utazások alatti olvasáshoz.

    A két kiszemelt: PW4 és Oasis

    Azt már meg se merem említeni, de a régi készüléken Duokan-t tettem, mikor vettem új készüléket Ha elrontanám, kevésbé fájjon. Annyival könnyebben menedzselhetőek a fájlok, átláthatóak a könyvek. A kollekciók szerintem hatalmas öngól. Nem értem miért nem találnak ki valami könnyebb rendszerési megoldást.

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák