Új hozzászólás Aktív témák

  • vegyszer

    addikt

    Szervusztok!

    Ma véletlenül elloptam egy könyvet az amazon oldaláról.
    Az eset úgy történt, hogy régebben vásároltam egy Kindle-t (amelyik nem PW, de már világít). Volt megadva, azóta már inaktivált bankkártya. Egy könyvből töltöttem le minta olvasnivalót. Bevallom, tetszett, és kerestem "alternatív" forrást, hogy beszerezzem, de valószínűleg olyan réteg igény, hogy nem leltem meg máshol. Így az utolsó oldalán lévő vásárlás link előtt tettem le a könyvet.
    Online volt az eszköz, és a két éves kislányom megkaparintotta. Kinyitotta, és rá is nyomott a vásárlás gombra. El is vettem egyből tőle. Azonnal jött egy mail, hogy sikertelenül vásárlás, ellenőrizzem a bankkártya adataimat. Eddig tiszta sor a dolog.

    Az viszont nem kerek, hogy a könyv miért töltődött le az eszközömre??? Mindenesetre ott van. Egyből offline tettem az eszközt, és olvasom lelkesen a könyvet. Bevallom, nem érte volna meg azt a 12$-os árat. 150 oldalnak van a papír alapú verzió mondva, de mint kiderült, tele van színes képekkel, gyakorlatilag a tartalom 50-60%-a élvezhetetlen/olvashatatlan a PW3-mon. Nagyon érződik rajta, hogy az író nem villanykönyvolvasóra optimalizálta a tartalmat.

    Érhet emiatt később meglepetés az amazon felől? Mármint hogy egy új kártya megadása esetén ezt utólag megpróbálják majd akkor beterhelni?
    Jól sejtem, hogy ha újra online lesz az eszköz, és az amazon jelzi, hogy nem volt sikeres a fizetés, le fogja szedni a könyvet a PW3-momról? Vagy ezt már megnyertem?

    "Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

Új hozzászólás Aktív témák