Új hozzászólás Aktív témák

  • totyak

    aktív tag

    válasz Diocles #9816 üzenetére

    Ok, köszönöm szépen.

    Tehát Amazonos vásárlásnál sincs semmi garancia papír, vagy számla, egyszerűen az elektronikus rendelés miatt a rendszerükbe kerülök és ha gondom van, ott jelezhetek is nekik. Feltételezem, hogy a garanciaidő (1év) a kézhezvételtől kezdődik, amiről gondolom a futárcég értesíti az Amazont.

    És akkor mi ez a regisztráció az Amazonra, ha semmi köze nincs a garanciához? Az feltételen szükséges, illetve bonyolult művelet, vagy anélkül is lehet élni?

    Nem tudom, lehet én vagyok maradi, de nekem ez a Tesco-s vásárlás lehet jobban bejön, pedig rendeltem már külföldről, eBay-t is használom. De itt legalább ha gondom van, nem nekem kell babrálnom vele, hanem intézik helyettem. Igaz, hogy a Tesco reklámos kiadást ad, viszont olcsóbb, mint ha USA-ból hozatnám.

    Viszont akkor gondolom használt készülék vásárlása meg még neccesebb, mint az, ha fórumról, több ember által megbízhatónak tartott eladótól veszek új készüléket. Használt cuccra csak az eredeti tulaja tudná érvényesíteni a garanciát, ha van még rá.

    Bocs a sok kérdésért, de így tanul az ember.

Új hozzászólás Aktív témák