Új hozzászólás Aktív témák

  • br.rak

    őstag

    Bounty Contract Week, "új" legacy fénykard, legacy bug és heti Cartel Market akció

    Új hét, új visszatérő event, valamint a legutóbbi updatek hoztak pár kellemes és kellemetlen változást.

    Mától egész jövő kedd 14:00-ig Bounty Contract Week, lehet kisebb nagyobb kaliberű maffiózókra vadászni. :D

    Leírás az eventhez (link)

    Kallig fénykardja immár legacy boundos lett. Egy rövid magyarázat: sokáig ezt az itemet, ami az inkvizítor jutalma volt a chapter 1 vége felé egész egyszerűen "elfelejtette" megadni a játék és csak a supporttal való levelezés esetén kaphatták meg a játékosok. Mostantól már minden inkvizítor meg fogja kapni a fénykardot, az adott advanced classnak megfelelőt. Vagyis Assasin egy dupla pengést, míg a sorcere egy sima egykezest, ami meglepő módon offhandben is használható. Így nincs akadálya, hogy azt a legacyn belül egy sentinel v. marauder használja.

    Azzal, hogy a fejlesztők elvették az instant hatvanas tokenekkel szerzett legacy erőket/titulust , sajnos számos normál módon megszerzett játékos életét is megkeserítették. Ha azt tapasztalod, hogy a legutóbbi update óta egyes classokat "nem teljesítetteknek" jelez ki a játék, első körben lépj be velük, hátha az megoldja a problémát. Ha ez nem vezetne eredményre vagy már törölted az adott karaktert, akkor írj levelet a support@gmail.com címre vagy előfizetők egy ticketet is nyithatnak.

    Heti Cartel Market akció (link):

    Új(visszatérő) itemek: Black & Black (1800 cc) és White & White (900 cc) dye modulok.

    Múlt héthez hasonlóan a karakter és guild átnevezés még mindig 25% kedvezménnyel szerezhető be (750 cc)

    Végül pedig jöjjön egy angol nyelvű videós magyarázat a legújabb Warzonehoz (Odessen Proving Grounds) Snave jóvoltából: (link)

Új hozzászólás Aktív témák