Új hozzászólás Aktív témák

  • br.rak

    őstag

    Chapter XIII: Profit and Plunder Teaser, Bounty Contract Week, újabb exploit és banhullám, Server Transfer változások

    Megérkezett a következő fejezethez a kedvcsináló videó és akadt némi sürgés forgás a játék körül ezen a héten is. Részéletek lent:

    Visszatér Vette és Gault, hogy Arcann orra elől ellopja a “családi ezüstöt” :D Íme a kedvcsináló, avagy mi is a “B” terv… (link)

    Valamint ne Feledkezzünk meg az Eternal Championshipről sem. Ami most már nagy valószínűséggel ( 3 halasztás után…) megérkezik és vele együtt Bowdaar is .

    A múlt heti “vaklárma” után végre tényleg tudunk gengszterekre vadászni, vagyis itt az e havi Bounty Contract Week. (leírást az eventről az oldalsávon találtok szokás szerint)

    Jövő keddtől (]04.26.) megszűnik a jelenleg kedvezményes (90CC) transfer a serverek között. Viszont az új ár nem 1800CC, hanem “csak” 1000CC lesz. Valamint elvileg dolgoznak regionális korlát eltörlésén ( vagyis az észak-amerikai és európai serverek között is lehet majd a karaktereket mozgatni. (link)

    A 4.0/Fallen Empire behozott két újfajta companont (Creatures and Droids). Ezekről olvashattok egy alapos összefoglalót a Black Bantha jóvoltából. (link)

    Heti CM változások,akciók (link)

    Újabb exploit, újabb banhammar. Ez lett a világ rendje, ha az automata rendszer valakit ártatlanul bannolt volna, az a swtoraccountdisputes@bioware.com email címen keresztül tud kapcsolatba lépni az illetékesekkel. (link)

    Kaptunk egy szívhez szóló nyílt levet is, olvassátok el :) (link)

    Ha nem is kapunk fegyverekhez outfit designert, de fegyvereinket egyedivé tehetjük újféle vizuális effektekkel. (link)

Új hozzászólás Aktív témák