Új hozzászólás Aktív témák

  • szente

    addikt

    Na beszereltem a Liquid Freezert. Kicsit benéztem a dolgot, mert az NZXT S340 házba nem tudtam normálisan beszerelni a borda extra vastagásga miatt. Nem fért be még 2db ventivel sem a kábeltakaró fém miatt ,hát még 4 db ventivel(mondjuk ez nem is volt tervben). Úgy hogy így sikerült:

    Szerencsére így is felmet pont az előlap, de a porszűrőtől búcsúznom kellett. Majd keresek slim ventiket, azzal normálisan a helyére tud menni.
    Idle hőfokok (netezés közben) 41-43 fok 1600-1700-as pumpa fordulaton és 550-es venti fordulaton.
    Terhelve 51-53 fok 2900-3000-es pumpa fordulaton 1200-1300-as ventifordulaton.
    A radi ventijei pár mm-re van csak a ház előlapjától, szóval nem hiszem, hogy normálisan tudja szívni a levegőt.
    A BIOS-ban csak beállítottam valamit, amire úgy gondoltam, hogy idle csendesség mellet azért még megfelelően hűt, és terhelve is pont elég kakaóta ad a ventikre és a pumpára is, szóval még biztos tudok majd rajta finomítani.
    Ja és terhelés nélkül 1600-1700-as fordulaton teljesen néma a pumpa, még leszedett oldallappal sem hallottam semmit. Teljes fordulaton sem volt egyébként vészes, inkább tudtam hasonlítani szélszajhoz, mint amit az Enermax-nál lévő kerregő hang, szóval így is elviselhetőbb volt.
    Ahol én vettem ott 2 év garival adták, ráadásul kis szállítási kupon kedvezménnyel onnan is jött a legolcsóbban.
    Szóval tökre elégedett vagyok, részemről ajánlott. Aztán majd meglátjuk, hogy mekkora lesz az élettartalma.

    Ha valaki kiváncsi még valamire, szivesen válaszolok, tesztelek.

    Ja és azt elfelejtettem, hogy I5 6600K 4.5Ghz-en 1.36V-on. Az előző hűtő egy lég volt Alpenföhn Matterhon személyében ő 2000-es ventifordulaton bőven 60 fok felett volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák