Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Dare2Live #2796 üzenetére

    Nos a KIA is lerázott. Visszaírtam rá de újra.

    Bevágnám legszivesebbben az egész levelezést úgy lenne a legkorrektebb és legegyértelmübb mindenki számára, hogy a KIAnal igazából semmit se ér a nem a hét de még a tvileg előírt 2év garancia sem de nem kicsit részletezik a levél végén, hogy ezt nem tehetem meg. Pedig tényleg ezt szeretném, így lenne a legjobb és legkorrektebb. De sajnos nem lehet.

    Röviden a lényeg, hogy nem megfelelően használom az autómat ezért nem garanciális. Azt nem tudják igazából hogy hogy nem megfelelően de nem megfelelően. Meg leírják, hogy kéne, kellene használnom az autómat és blabla

    Lehet továbbviszem az ügyet. Sok sikert nekik bizonyítani, hogy nem megfelelően használtam az autót amikor igen. (És ennek különös szépeséget ad, hogy míg nekik esélyük sincs addig ha kéne én meg tudom ezt tenni. Notoriusan irom minden autom tankolásait, az adott etapon mennyit, hova hányszor mentem.)

    Ami tuti lesz az, hogy korrektül leírom az egészet ide és PHs autós forumokba, KIA... FB topikokba, mapsra.. meg ahova tudom. Had tudja meg minnél több ember mennyire rémítően inkorrekt cég a KIA.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák