Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz kisza25 #2817 üzenetére

    "amit a Fehérvari kiaban elfelejtettek megcsinálni."

    Elfelejtették? :Y Nem Ceednél volt főfékmunkahenger, benzintank tartó korozió visszahívás? Mindkettő elég komoly biztonsági risk. Vagy proceednél más volt?

    Jelentkeztem máshova kötelező szervízre meglátjuk mit mondanak.

    ---
    Kaptam egy olyan tippet, hogy ez ~100% aksi gond és ha az autó állt gyártás után egy jó fél évet főleg nyáron napon és abban a fél évben nem használták/töltötték akkor akár az első télen lehet hogy nem fog menni startstop aksi miatt és ezen nem segít az se ha 200kmet megyek.
    Na az enyém májusi gyártás októberi átvétellel. Még megnézem majd aksi mikori gyártás. És teljesen mindegy nem az én hibám nagyon nem szeretik gariztatni az ilyen eseteket. Viszont van megoldás:
    Álljak neki pontosan részletekbe menően írni mikor indultam honnan, hova hány kmet mentem... Ha ez megvan akkor újra jelentsem be a hibát. Van még 8hónapom mire 2éves lesz az autó addig csináljam ezt meg. Ezt nem fogják visszadobni mert ha továbbgörgetem egyértelmű bukó nekik.
    Hát akkor ez lesz.

    szerk: Ma felhívott a KIA Szfvár. Aszisztenstől kapta meg a telefonszámom de nem tudja miért. Én elmondtam neki ki vagyok és hol áll az ügy ő továbbra se tudta mért kapta meg a telefonszámom így aztán elköszöntünk. :)

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák