Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    Üzenem azoknak, akik arra játszanak, hogy ha megvámolják a telóját, akkor azt várja, hogy visszaküldjék az eladónak a csomagot és visszakapja a pénzt, hogy ha vámolnak, a vámosoknak jogukban áll nyitni a csomagot és ha nem jelentkezik érte senki elárvereztetni... Szóval ilyen esetekbe bukhatod a pénzed... érdemesebb kifizetni a +áfát +vámot!

    De van/volt már példa visszaküldésre is (ismerősi körökbe), de az meg látszik a trackingből, hogy vámról került vissza, azaz, hogy azért nem vetted át, mert nem akartál pluszba fizetni - ergó amit már itt írtak, hogy feketelistára kerül az ország, mint pl ebay-en folyton látni, hogy:
    WE DO NOT SHIP TO NIGERIA, ITALY, stb.

    Ergó ez meg köcsögség, mert 1. ez mindig benne van a pakliba, továbbra is nyomatékosítom! CSAK AKKOR RENDELJ EU-n KÍVÜLRŐL, ha SZÁMOLSZ +30%-al (ÁFA + VÁM), ezt vagy "megúszod" vagy nem!
    Ha "megúszod" örülsz! Ha nem fizetsz mint a katonatiszt, nincs kivétel!

    Továbbá ha hamis terméket bontanak és "beazonosítják", hogy az hamis... akkor azt is jogukban áll elkobozni - lefoglalni, azaz ott is elbukod a pénzed! Szóval okosan minden ilyen lépéseket...

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák