Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz aytukabozs #39588 üzenetére

    És csodálkoznak azok a barmok, akiket lebaszunk, amikor olyat kérdeznek, hogy jött egy csomagom, megfogták... milenne, ha nem fizetném ki rá az vámot/áfát! (tegnap és tegnap előtt is volt itt ilyen emberke, ha jólemlékszem...)

    EZ LESZ BELŐLE TE BAROM! FEKETE LISTÁRA KERÜL HUNGARY!.... (geek-nél egyenlőre csak DHL-el nem szállítanak, de ha így folytatjátok, már Registered Airmail-ként sem fognak) Hülye tizenéves barmok!
    (remélem legalább az ilyen barmoknak nem adja vissza a pénzét a PayPal)

    Nincs pénzed, ne vásárolj külföldről! Számolj rá +30%-ot (áfa-vám-vámkezelés), és csak akkor rendeld meg, ha így is megéri neked! 1000x elmondjuk! Ahogy azt is, hogy érdemes DHL-el rendelni, mivel nem olyan drága és ígyis-úgyis vámolják/áfázzák a drágább csomagokat! És így akár 1hét alatt is megkaphatod! De ha nincs pénzed, takarodj el dolgozni és úgy vásárolj! Pont az ilyen barmok miatt nem adok fel semmit sem utánvétellel (persze a magas UV-s postadíj miatt is), unatkozó tizenévesek, rendelgetnek minden szart, de pénzük nincs! AKKOR MI A FRANCÉRT RENDELED MEG!? Élettelen barmok! Másnak ezzel anyagi kárt okozol, így jelenesetben pl. a geekbuying-nak.. ők sem hülyék, jóhogy ha sok csomagjuk visszamegy - elveszik, akkor FEKETE listára teszik az országot... ahogy pl. ebayen: Dél-Amerika és Afrika totál BLACKLIST-en van, szinte minden eladónál, de mostmár a Kelet-Európai országok is akadnak... Ukrajna, stb. és már sokszor mi is... HUNGARY!

    ... posta általenyúlt csomagok, bekamuzott TN nélküli megkapott csomagok, hogy nem jöttek meg és, ha a vámon megfogják, baszod kifizetni rá az adót és visszamegy a feladónak! (jó esetbe visszamegy, van hogy megsemmisítik - kamu hamis termék esetén - vagy elárverezik, ha nem jelentkezik a vevő - bár ez inkább nagytétel esetén van)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák