Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    Nem a legfrissebb, de mégis.. (2015.01.23.ás szal nem tavalyi, hanem már idei) vámkezeléses papír amit ajánlottan küld ugyebár a posta... Erre írtam régebben, hogy "végre megjelent rajta a "Garanciális javítás" opció is"... amiből sok probléma szokott lenni ugyebár... itt is... hogy újraáfázzák, stb. (szal azért tudnak ezek a "postások - NAV-osok" is "fejlődni"... csak elég lassan! :D)


    &

    (Bocsi a szar mobilos képért... talán ha kifolyik a szemed, eltudod olvasni... majd megpróbálom bescan-elni ha lesz időm!)

    Rajta:
    A) Posta vámkezelés (szabad forgalomba bocsátás vámeljárás).
    A szolgáltatás díja: 2.000 Ft

    B) Árutovábbítás
    A küldeménynek a címzettre területileg illetékes NAV igaztgatósághoz történő továbbítását jelenti CN23 vámáru-nyilatkozattal, a küldeményt a Magyar Posta Zrt. - jelen nyilatkozat átvételét követően legkésőbb a következő munkanapon - a kézbesítési postára továbbítja, ahonnan Ön vagy megbízója a CN23 vámaru-nyilatkozatot átvéve tudja kezdeményezni a csomag vámkezelését a területileg illetékes NAV Igazgatóságon, ezt követően a CN23 vámáru-nyilatkozat NAV által leigazolt példányával tudja átvenni a küldeményét a kézbesítő postán. Tudomásul veszem, hogy a küldemény NAV-nak történő árubejelentési tevékenysége után a Magyar Posta Zrt. 1.100 Ft vámközvetítési díjat számol fel, amelyet kézbesítéskor kell megfizetni.

    C) A vémkezelés elvégzésére: ________ közreműködőt bízom meg - 1.100 Ft

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák