Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz beg #57775 üzenetére

    Ember... "Kézbesítésre továbbítva" után, akkor lesz "Postán átvehető", ha Sikertelen a kézbesítés... azaz ha nem találták otthon a címzettet.. jó esetben kapsz értesítőt... sokszor kimaradhat... és ezután "csak" 10 munkanapig őrzik a postán, utána megy vissza a feladónak!

    /szerk
    Visszaszívom! Igazad van... még korán van! De akkoris... attól én még személyesen "intézkednék", nem telefonon a központi számon, akik semmit nem fognak tudni... max amit a gépben látnak... míg azok, ahol fizikailag is van / kéne lennie a csomagnak, csak jobban "rálátnak" (bár egyazon rendszerbe látnak), de ha már ott vagy személyesen, megtudod írni a panaszt - kerestetést indítani...

    Valszeg 30nap kivizsgálás... széttárják a kezüket, hogy bocs elveszett, stb. kártérítjük az eladót... téged mint vásárlót meg a feladót (eladó) / PayPal... de így sosem szűnnek meg az eltűnések / lopások ott... írjatok már minimum egy index címlapos homár posztot bazze! Nekem ha csak 1csomagom eltűnik - eltűnne, olyan balhét kicsapnák minden médiumon, ami egy mezei embernek megadatik... (persze előtt a postával probálnám lerendezni - "házon belül"... de ez a Nyugati posta... nem akarnék ide tartozni, a leírtak alapján)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák