Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz oba #63005 üzenetére

    Nem feltétlenül... mert sokszor alapból van egy 100$ termék, melyre -80%-ot írnak, így lesz 20$... de ha leveszik az akciókedvezményt megint 100$ lesz (ami amúgy sosem volt 100$... az átlag ára mondjuk 25$), de így lehet mondani, hogy de hisz én -80%-os akcióval adom - vedd meg!

    Majd átrakják -85%-osra és lesz 15$-s

    gondolom itt is hasonló történt, hogy van a terméknek egy "erdeti ára" ami mindig akció alatt van, csak van amikor -70%-os van amikor -80%-os és van amikor -90%-os... és ha épp nincs "leakciózva", akkor te az kamueredeti árat találod 100$-ért!

    Ám igen, most az aliexpress a 11.11 miatt felpörög majd... és tény, hogy trükköznek... de még így is nagyon jó áron lehet megvenni a cuccokat! (tavaly is vettem 2-3 drágább dologot), most is halogatok már 2-3-at, hogy spóroljak egy pár tíz dollárt valósan... azaz a piaci átlag árhoz képest jóval olcsóbban megvehessem)

    (#63007) hardline
    Ha gondot jelent kitölteni a papírt várd meg míg kapsz értesítőt ajánlott levélben... (ha a tracknél már látszik a "NAV regisztráció" státusz, onnantól egy 2-3nap, míg megkapod a levelet) ott kapsz egy 2oldalas tájékoztatót és 1oldalt "félig kitöltve", amin rajta lesznek a hiányozni vélt információid... mint ragszám - iktatószám - feladó neve - ország - súly, stb.

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák