Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    válasz salieri. #69996 üzenetére

    Igen, ez ügyben már 3x beszéltem velük. Első körben rögtön feladás után, hogy ez milyen TN. Hablatyoltak, kb leráztak, hogy legyek kedves 2 nap után 17track-en újra nézni. Lol, azóta sem látja 17track amúgy.
    Aztán másik 2 alkalommal, csak a csomag holléte felől érdeklődtem, mert számomra nem volt egyértelmű, miért totyog majdnem egy hétig Londonban.
    Ők csak a sablon szállítási időnek a táblázatát linkelték, ami öngól ráadásul, mert míg ők 7-10 munkanapot írtak, addig a táblázatban UK-ból 3-6 munkanap van megjelölve :D
    Ezt említve, annyit írt, ha 14-ig nem kapom meg, kerhetek refund /resend. Ha a héten nem kapom meg péntekig, élek a lehetőséggel. (Az még 4 munkanap)

    Nyilván nem fogok pár napon vitatkozni velük, csak utálom, amikor hülyének néznek.
    Konkrét kérdésemre, hogy most hol a csomag, mit jelent az adott bejegyzés, természetesen nem kaptam választ. (rövidítések, mondat vége hiányzik stb. Most az utolsó már egyértelmű, hogy celorszagba megérkezett)

    De ha kiderül, hogy azért nem mozdult 5-7 napig, mert nem is eu raktár, és kínából jön, és megvámolják, rohadt nagy patáriát csapok.

    [ Szerkesztve ]

    havri

Új hozzászólás Aktív témák