Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    Egy fastcardtech es véleményt írok. Összességben nem pozitív:
    2 hete rendeltem egy Teclast X98 plus 3g tabletet [link] Akkor még 4-6 napon belüli szállítást írtak (Múlt héttől raktáron van 1-3 napon belüli szállítással írják).
    Mult héten kérdeztem hogy mi a helyzet a tabbal mert kértem root+google play telepítést és hogy sikerült e megcsinálniuk. Mondták hogy rootot nem támogat de rakják fel a play áruhúzat és küldik.
    Ezen a héten hétfőn írtam nekik hogy még mindig nem indították el a küldést mi a helyzet. Azt mondták hogy nincs infójuk a csomagról valószínűleg elveszett a szállítás alatt úgyhogy újraküldik, de sajnos nincs már ilyen tabjuk így válasszak mást.
    Kicsit bizonygattam hogy másik nem jó mert 4 gb ram és sim kártya hely kell nekem és csak ez tudja 200 USD körül. 300 at meg nem adok érte. így most törölték a rendelést. várom hogy paypalra visszafizessék a pénzt.

    A bosszantó az hogy még mindig azt írja a honlap hogy van raktáron 1-3 napon belüli shippingel. Amikor én rendeltem akkor még 4-6 nappal volt viszont kb 30 dolcsival olcsóbban. Most vagy drágábban jött meg nekik a szállítmány és nem akarják elküldeni nekem az olcsóbb áron vagy nem is volt soha.

    A problémám hogy sehol máshol nem találok raktáron ilyen tabot vagy ilyen tudásút(4gb ram 64gb rom Z8xxx chipset. Sim kártya slot) és itt hiába látom nem fogom megkapni :(

Új hozzászólás Aktív témák