Új hozzászólás Aktív témák

  • batagy

    őstag

    válasz krisztianAMG #2587 üzenetére

    Amit linkeltél, egészen pontosan azt itt mutattam be.
    Ez az eladó Initio chippel küldi mostanában. Leválasztásra és inaktivitásra leállítja magát.

    Én személy szerint mindig ezt konstrukciót veszem, mert nagyon jól szerelhető, a vinyó csavarral rögzíthető (csavart külön kell beszerezni hozzá, nem adnak), és a fedlapok is jól szerelhetők, de ugyanakkor stabilak.

    Ugyanilyen konstrukciós, de Asmedia 1153 chippel szerelt itt található. Ez azonban leválasztáskor és inaktivitásra nem áll le.

    Ha ilyen kinézet mellett döntesz, akkor annak alapján döntsd az előbbi kettő közül, hogy szeretnéd-e hogy leállítsa magát a HDD. Ezt a két típust teljes nyugodt szívvel ajánlom. Én az Asmediát preferálom, annak ellenére is hogy nem áll le, de az Initio is megy.

    Az Outlander által linkelt típussal nekem rossz tapasztalatom van. Hasonlót, de kék színben itt mutattam be. Működéssel (értsd chippel) nem volt baj, azonban a rack szerelhetőségét csapnivalónak tartom. Ha egyszer összeraktad, szétszedni nem lehet, csak feszegetve, rongálva. Nekem a fedlap is púpos volt, és összerakni is nehezemre esett. Én pár napra rá kivágtam a kukába konkrétan. Csak a belső nyáklapot tartottam meg, azt azóta is használom tesztelés céljából. Amúgy a Micro-B csati szerintem rosszabb mint a Mini-B.

    Ez persze nem jelenti azt hogy másnak nem válhat be ez a típusú konstrukció, de én nem ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák