Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    Sziasztok

    Olyasmire lennék kiváncsi, hogy találtatok e már olyan hdd 2.5 házat ami esetleg külön áramforrásra köthető és nem usbről kapja az áramot? Amint pedig kikapcsolom vagy kihúzom a villásdugót leáll még akkor is ha usb továbbra is összekapcsolja a HDBOXal.
    Vettem egy hdd-t a tvhez, de örülnék, ha külön áramforrásos házba lenne tehető ha van ilyen, mert nem akarom, hogy minden bekapcsoláskor (mikor a hdbox bekapcsol) az is bekapcsoljon és fölösbe tekerjen egész nap.
    A helyzet az, hogy a digi műholdhoz nem ad már cam modult, a hdbox pedig fel tud venni tvről műsort, de eddig nem tudtam megoldani azt, hogy a TV-re kötve a hdd-t, felvegye a műsort ami a hdboxon keresztül megy a tv-re. gy annyit tudok tenni, hogy hdboxra kötöm, de az minden alkalommal bekapcsolja a hdd-t amikor maga is bekapcsol reggelente és mikor automatikusan kikapcsol, akkor pedig lekapcsolja, de úgy gondolom, elötte nem tököl a leválasztással.

    Egy másik fórumban, ahol felhívták a figyelmem ennek a létére ( ;] Köszi King :) ), ajánlásként a logilink ua0115 volt az ajánlás. A bővített leírásnak is megfelelne ez a vas?

    Köszönöm :R

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák