Új hozzászólás Aktív témák

  • maross

    veterán

    Sziasztok.

    Most futott be az 50%-os otthonfelujitos kerelmemre avalasz, hianypotlas, nem keves, tolem is, lakasrol is, napelemesektol is... :(.

    Kezdetnek lenne ket gyors kerdesem, elso a huzosabb tetel, kozos tulajdonu ingatlan eseten milyen dokumentumot kell szereznem, es ehhez ugyvedet be kell vonni? Halistennek itt kozben még tulajdonoscsere is volt a szomszedban....

    Valamint még egy kerdes, hol talalom azt a listat, ahol sorszamozva vannak a feltoltendo dokumentumok? "2. nyilatkozat", meg az "5 szamu napelem nyilatkozat" kellene,feltolteskor nem lattam szamozast az urlapon, es minden amit kotelezoen feltoltendonek jelzett, feltoltottem :(. Vallalkozoi dij - munkadij es anyagkoltseg szerinti reszletezes is benne volt a vallalkozoi szerzodesben, megis kerik, 1. szamu mellekletkent, amit szinten nem tudok micsoda. Itt egy screenshot egyebkent a levelukrol (rossz adatmegadast gyereknel anyanal ne is kerdezzetek, nem tudom felfogni miert lehetett rossz - de mintha mentettem volna bekuldes elott egy peldanyt, mindjart ranezek).

    Ha van link valami segedletre/videora/letoltheto nyomtatvanyokra ami valaszol valamelyik kerdesre, az is szuper lenne. Koszonom. Elegge ki vagyok borulva most, magam elott latom ahogy egnek a milliok.

    eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Új hozzászólás Aktív témák