Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Motion_Blur #106642 üzenetére

    A prémium alapozóval kicsit megetettek. :) Talán a Silikontopot még én javasoltam itt neked (aztán persze tőlem függetlenül is választhattad), nekem is az van, de nálam a sima hagyományos Baumit-os alapozó került alá és mindenhol tökéletes lett...
    Igazából az alapozó fő szerepe a pormegkötés és h valamelyest "tapadóhidat" képezzen a színhez. De ezek a mai színek már brutál tapadnak... konkrétan 1 pötty valahogy a szegélykő letakarásomnál rácsöppent a szegélyre. Másnap vettem észre, spakli harmadszori tolásra vitte le, de a színe így is bentmaradt még, aztán jött a drótkefe..

    Szép lett, így fotók alapján jól dolgoztak.

    mod.
    Egyébként nem kellett volna ezt ennyire kicentizni. Ha látják h fogytán a szín, meg kell állni az adott falsíknál és nem elkezdeni húzni még egyet, ha necces az anyag.
    Az sem lett volna baj, ha 1 hónap múlva került volna szín az elmaradt részekre. Pozitív, negatív élnél nem venni észre soha.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák