Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    Még szigetelés-téma. :)

    Akik esetleg követték korábban a szálat, nekik annyi infó, hogy az ilyen jellegű megfolyásoknál megoldás a sérült rész csiszolása, újrastrukturálása nemesvakolattal, majd az egész falnak a szín azonos homlokzati festékkel való festése. Elvileg ez a legolcsóbb módszer.
    Csak azért írom, mert ilyen ötlet nem született még, és lehet, hogy valakinek hasznos lesz a jövőben.

    Nekem is született időközben még egy kérdésem. Idén a hálózásig jutunk el. Tavasszal már csak a nemesvakolatot kell felvinni. Erre a 4-5 hónapra kell valami védelem a falra?
    A Kingston területi képviselő azt mondta, hogy nem sima fehér alapozóval kenjem át a falat, mert az valamilyen szinten időjárás ellenálló. Majd tavasszal színezés előtt mehet rá a szín azonos alapozó, majd a nemesvakolat.
    Ezzel szemben a kivitelező azt mondta, hogy felesleges kétszer alapozni. Szerinte a natúr mélyalapozó helyett inkább vegyek még pár zsák polisztirol ragasztót. A falat hagyjam így. Nem lesz különösebb baja az időjárástól. Aztán majd tavasszal vékonyan meghúzzuk a ragasztóval. Erre megy majd a színezett alapozó, majd végül a nemesvakolat.
    Szerintetek?

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák