Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz Dluinet #11253 üzenetére

    Megértem hogy nem tetszik a fenyő bútor, mert én sem ugrálok érte. Ettől független azt csinálok magamnak:) mert ebből is lehet szépet csinálni és költség hatékonyabb mint egy keményfa bútor.
    Vkinek meg pont a fenyő tetszik mert " olyan szépek a csomók benne". Amúgy a göcs/csomó a fenyő jellegzetessége, nem pedig hibája ettől fenyő a fenyő a rajzolata pedig szép. A tölgyben nekem pl. a tölgyfának a tükrös bélsugarai nem tetszenek de ameddig az átlag embert nem tudja mi az addig azt hisz, hogy hát ez ilyen és kész.
    Az IKEA-s bútorok remek példák arra hogy sokan milyennek látják a fenyőt. Azt hiszik hogy a fenyő az kék foltos, barna csíkos, puha és a csomókból kiesnek néha darabok. Hol ott nem feltétlen, csak az IKEA így tudja tartani az árait hogy kéküléses(betegség) bélel(fa keresztmetszet közepe)van tele tele, amit ki KELLENE vágni. A borovi fenyő(0,6g/cm3) meg igenis kemény(majdnem mint egy bükkfa 0,7g/cm3) amiből jobb minőségű bejárati ajtókat is készítenek.
    Mondom nem akarlak meggyőzni(mert miért is akarnálak) teljesen elfogadom az álláspontod csak sokan információ hiányban szenvednek és azt hiszik hogy az amit sokszor látnak az olyan és kész.
    :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák