Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz csemberlen #119233 üzenetére

    Elnezest :B kulfoldon vagyok, es csak most ugrott be, hogy van kepem a kapcsolotablarol.

    A jelenseg a klimaszereles utan jott elo, de nem azonnal, hanem kb. egy hettel kesobb. Utana pedig ket hettel kesobb ujra. Szoval egyaltalan nem biztos, hogy van osszefugges, lehet csak veletlen egybeeses. Megprobalok majd kocogtatni, csak egy muanyag takarot furtak fel a falra a kulonbozo kabeleknek, ami a kulteritol a belteri fele megy, szoval ha az alatt van esetleg a falban villanyvezetek, azt nem deritem ki. A klimat nem tudom kihuzni, bekotottek egy konnektorba.

    Egyebkent mar az elso alkalom utan probaltam ezt a muanyag takarot mozgatni, hogy esetleg ha a tipli megmozdul a falban, nem-e veri le megint, de nem tortent semmi. Laikuskent en azt gondolnam, hogy ha megfurtak, akkor ennek gyakoribb/allando hibanak kene lennie. De nyilvan csak spekulalok, probalok valamerre elindulni.

    Szerintem uzemszeruen a huto az egyetlen amugy, ami ejjel is bekapcsolhat, foleg, hogy most nem vagyok otthon, routertol kezdve minden ki van huzva, semmi idozito, okoscucc nincsen. Suto, szagelszivo, fozolap nemigen indul be magatol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák