Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz Attila2011 #121322 üzenetére

    Én csak olyanra gondolok, hogy gravitációsan a meleg víz visszakering a magasabban lévő radiátorokba. Meg mi van, ha áramszünet van és nem tudja a szivattyú a lejjebb lévő pufferbe nyomni a meleg vizet és épp tombol a kazán?
    Jó, nem méterekkel lesz lejjebb. De, ha egy szinten kéne lennie a kazánnal, már az is nehézkes, mert csak falra lehetne rögzíteni. Mi bír el ekkora súlyt?
    Ez úgy néz ki gyakorlatban, hogy van a kazán, mellette van még egy helyiség, amiben lépcsőn kell lemenni, régen faszén tároló volt, a csonkok is a kazánról az a helyiség felé néznek, viszont annak a helyiségnek az alja biztos, hogy 1 méterrel lejjebb van. Tehát vagy valami lábakra kéne feltenni, vagy a falra felfúrni.
    Néztem az 1000-eset is, de már a 2 méter hossz is necces befordulni ebbe a helyiségbe, mert nem csak , hogy az ajtó keskeny, de még fordulni is be kell valahogy a 2 méterrel. :D Vagy ennek a helyiségnek van egy ablaka, azt ki kell bontani, és utána visszafalazni. :D
    Vagy helyben összehegeszteni egy nagyon nagy tartályt, de nem tudom, hogy az pénzügyileg mennyivel több, mint egy kész tartály.
    Na skicceltem egyet gyorsan:

Új hozzászólás Aktív témák