Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz eldoble #137893 üzenetére

    Amit küldtem az maga egy kültéri aljzat, a mostani kuka/csere a másikra ami kültérre való. Fedett teraszon nekem is van beltéri aljzat, de azért nem bíznék oda 10-12A folyamatos terhelést párás vagy esős időben, idő kérdése mikor lesz belőle gond. Jakuzzira gondolok, a vezérlő természetesen sokat nem visz el, nálam 4wh-t fogyaszt pl, szivattyúval együtt se vészes, ez egy heti. [kép] Havonta ilyenkor 6-8 kWh-t visz el összesen az öntözésem, nyáron ez azért több lesz.
    Tömör vezeték esetén - legvékonyabb kapható a 1,5-es - 15A-t tud, azzal igazából nem lesz itt gond.
    Amúgy sajnos egyik szabvány aljzat se tud folyamatos 16A-t… de még 12A-t se hiába van ráírva. Nekem pl az auto töltésre használt beltéri aljzatom (garázsban) rendre feketedik… a jó megoldás 10-12A terhelésnél ha valami megy mondjuk 8-10 órákat, a fix bekötés lenne. Jakuzzi eseten is, nem a konnektoros, bár az nem hiszem, hogy tényleg fel is vesz ennyit, mint amit írsz, ez inkább a névleges adat lehet.

    Ezekkel az a baj, hogy úgy vannak kitalálva, hogy esőben nincsenek használatban, ha felnyitod/leveszed a fedelet, ugyanúgy rossz. Persze ha esetleg megoldod, hogy az eső ne verjen be fentről oldalról, már sokat javul a helyzet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák