Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Sikerült beszerezni az akkus fúrót:) Még nem dolgoztam vele, de az első benyomásokat megosztanám. Tehát erről van szó: [link] Az Aldi saját márkás cucca, ami amúgy elvileg német, és a doboz hátulján az Einhell cégneve szerepel kisbetűkkel, de a márkája WorkZone. 14.4V, 25Nm, Li-Ion aksi, aminek van a gépen egy töltésvisszajelzője (3 led, gombnyomásra mutatja csak), erre szintén érvényes a 3 év garancia, marék fúrószár és bitfej egy kofferban, töltő, leírás. Kb. 2/3 szinten állt az aksi, de feltöltöttem teljesen, igen hamar ment. LED világítás jónak tűnik, nagyjából a fúrószár hegyére van irányítva. A gép fogása igen kényelmes, jól kézre áll, gumírozott bevonattal van ellátva. Kapcsolók jól járnak, normálisan állíthatók.

    Szóval eddig pozitívak a tapasztalatok, persze tudom, a lényeg úgyis munka közben derül ki, ráadásul nem is az elején, hanem azért hosszabb használat után (hónapok), de azért sokat számít az első benyomás, és az apróságok is egy használati termék esetén. Héten sok időm nem lesz sajnos itthon matatni, de majd ha használom hosszabban, írok megint. Mindenesetre biztos kényelmesebb lesz, mint a 20 méteres hosszabbítóval és a nagy géppel mászkálni. Használati célja otthoni, hobbi, alkalmi, heti pár óra munkához kellhet úgy átlagban, erre szerintem megfelelő lesz.

    Kérdések: tárolásnál vegyem ki inkább az aksit, vagy maradhat a gépben? Érdemes mindig feltölteni mielőtt elrakom, esetleg hosszabb használat után, vagy csak akkor, ha tudom, hogy nincs benne már sok? Baj, ha egy estén keresztül, vagy több órán át töltöm?

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák